2010 yılında faaliyet göstermeye başlamış alanında uzman ve deneyimli personeli ile sektöre yüzeysel değil kökten çözümler sunmaktadır. Ana iş kolumuz olan pnömatik ve hareket teknolojileri alanında dünyanın önde gelen NORGREN markasının Ana bölge distribütörlüğünü yapmaktadır. Farklı sektörlere uygun,endüstriyel vakum sistemleri, basınçlı hava kurutucuları ve proses filtreleri alanında dünya çapında kalitesini kanıtlamış markaların temsilcilikleri büyesine katarak sektöre geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

MİSYONUMUZ

Yıllardan beri bize duyduğunuz güven üzerine inşa ettiğimiz ticari faaliyetlerimizin amacını hiç değiştirmedik. Temsilciliklerini yapıyor olduğumuz dünya çapında kalitelerini kanıtlamış Norgren, Buschjost, Herion, Maxseal, Donaldson ve GEV markaları ile sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. Bir çok üreticinin tercih ettiği basınçlı akışkanlar grubunda ki ürünlerimiz uzun yıllardır proseslerinizde ve makinelerinizde çalışmaktadır. Amacımız siz kullanıcılara ticaretin etik kuralları içerisinde hizmete devam etmektir. Alanında uzman , problem çözüm beceresi yüksek ve hızlı hizmet alabildiğiniz çalışanlarımız ile yanınızda olmaya devam ediyoruz.

VİZYONUMUZ

Türkiye’deki tüm üretim tesislerinin, Ar-ge ve proje firmalarının güvenilir hizmet alabilmek için aklına getireceği ilk firma olmak. Bu kararlılıkla yeni katılımlar ile dünya pazarına açılmak.